Cal Sansa és un habitatge d’ús turístic (*), envoltat de prats i natura pels quatre costats, que us ofereix allotjament i serveis per tal que conegueu un dels paisatges més espectaculars de Catalunya, gaudint del confort d’una recent construcció, sostenible i ecològica, amb totes les comoditats i qualitats, que manté -tanmateix- l’equilibri amb el seu entorn rural.

(*) Inscrit al Registre de Turisme de Catalunya amb el codi HUTL-001086 DC:67

El nostre lema “Confort al cor del Cadí” conté l’essència de la proposta: Els darrers metres per arribar a Cal Sansa es fan a peu, per un camí de pedres desendreçades que et desconnecta del món des del primer minut. Quan arribeu a la casa podreu triar si simplement us relaxeu i us deixeu captivar per les vistes dels paisatges de Cava, encomanant-vos de la seva tranquil·litat, o si opteu per sortir a conquerir-los, utilitzant l’allotjament com a camp base per a infinites excursions i activitats.

La casa pot acollir fins a vuit hostes, essent el lloc perfecte, tant per una gran família com per a dues famílies menys nombroses, o per diverses parelles.

© Jordi Play
© Jordi Play

Cal Sansa no us ofereix només un habitatge confortable per a la vostra estada, sinó que el complementa amb un conjunt de serveis per tal de fer que la vostra experiència sigui més còmoda i completa.