Per arribar a Cava cal seguir la carretera N-260 fins arribar al punt quilomètric 216, a 11 km de La Seu d’Urgell, on hi ha l’encreuament d’Arsèguel. Podeu arribar per l’Est, venint de la Cerdanya (Túnel del Cadí), o per l’Oest, si veniu de La Seu d’Urgell o d’Andorra.

Una vegada a l’encreuament heu de conduir en total uns 9 km, començant per la carretera LV-4052, que porta a Arsèguel. Uns 2,5 km després d’aquesta població cal prendre un desviament a l’esquerra senyalitzat amb un rètol (a la dreta aniríeu cap al poble d’Ansovell). Després d’aquest no hi ha altres encreuaments fins arribar al poble.

Quan arribeu a Cava, haureu de deixar el cotxe a la plaça (on acaba la carretera) i arribar a peu a la casa (80 metres). Veure plànol.

com-arribar-4

Pels que venen de Barcelona, la opció més ràpida i còmoda per arribar a Cava és la carretera C-16 passant pel Túnel del Cadí (peatge) -dues hores de viatge-. La alternativa al peatge és la carretera C-14 passant per Ponts, Organyà i Adrall, on s’agafa la N-260 cap a La Seu d’Urgell.

com-arribar-1