Cal Sansa us ofereix un conjunt de serveis per fer més agradable la vostra estada. Alguns d’aquests serveis estan inclosos al preu bàsic de l’estada, els altres es poden contractar a voluntat del client.

. Neteja: En arribar trobareu sempre la casa en perfecte estat de neteja (neteja prèvia inclosa al preu de l’estada). A la sortida us demanem que deixeu la casa endreçada i sense restes de la vostra estada. En cas que ho desitjeu podeu contractar el servei de neteja de sortida.

Al marge de l’anterior, si la vostra estada ha de ser prou llarga, o en qualsevol cas que ho desitjeu, podreu contractar serveis de neteges addicionals dins del temps que esteu allotjats a cal Sansa.

. Tovalloles: El preu de l’estada inclou un servei de tovalloles per a cada hoste. Si desitjeu jocs addicionals de tovalloles us els podem deixar preparats abans de la vostra arribada, o us els facilitarem durant la vostra estada (aquesta darrera opció és vinculada a la contractació d’un servei de neteja).

. Roba de llit: Tots els llits de la casa estan equipats amb roba de llit (llençols, baixeres protectores, fundes nòrdiques, nòrdics, coixins i coixineres), inclosa en el preu de l’estada. Si desitjeu jocs addicionals de llençols, coixineres i fundes nòrdiques us els podem deixar preparats, o us els canviarem nosaltres mateixos durant la vostra estada (opció vinculada a la contractació d’un servei de neteja).

. Abastiment de queviures: Si no voleu baixar a comprar a La Seu o a Martinet (llocs més propers pel seu proveïment) us podem portar queviures i productes de la llar fins la casa. En particular, podreu encarregar que el dia de la vostra arribada trobeu, al rebost o la nevera, tot allò que hagueu demanat per a la vostra estada. Nota: Aquest servei és subjecte a l’encàrrec amb antelació suficient respecte la data de lliurament. Veure l’aparat de Condicions dels serveis, a la secció “Tarifes”.

. Acompanyament d’excursions: Els entorns de Cava permeten fer un gran nombre d’excursions. Us facilitarem informació per si les voleu descobrir pel vostre compte, però també us oferim la possibilitat de fer-les de forma acompanyada. En cas d’ascensions als cims del Cadí podem gestionar per vosaltres la contractació d’un guia  de muntanya professional. Nota: Veure l’aparat de Condicions dels serveis, a la secció “Tarifes”.

. Descoberta de la natura: Us oferim una forma especial d’acompanyament encaminat a la descoberta de la natura: cerca i reconeixement de bolets, els arbres, el paisatge o la fauna. Nota: Veure l’aparat de Condicions dels serveis, a la secció “Tarifes”.

. Llenya/ Pellets: El preu de l’estada inclou una quantitat de combustible suficient per a estufes i llar de foc. Tanmateix, si en voleu més, tindreu la possibilitat d’encarregar-ne per telèfon.